Feminence Medical Center

Chirurgie vasculară

Specialități

Chirurgie vasculară

O paletă largă de servicii de diagnostic și investigații de chirurgie vasculară, beneficiind de medici foarte bine pregătiți și de aparatură de ultimă generație.

Rolul chirurgului vascular este acela de a MONITORIZA schimbările apărute la nivelul venelor, cu ajutorul ecografiei Doppler venoase, cât și de a PREVENI/TRATA complicațiile acestora.

Când vorbim despre circulația venoasă, ne gândim la un sistem de “țevi” interconectate, care au ca și scop întoarcerea sângelui dinspre periferie (picioare, mâini, cap) către inimă.

Predispoziția genetică, sedentarismul, sarcina sunt câțiva dintre factorii favorizanți pentru apariția insuficienței venoase cronice (a varicelor).

INSUFICIENȚĂ VENOASĂ CRONICĂ (VARICE) LA FEMEI GRAVIDE

Se aproximează că 70-80% dintre femeile gravide dezvoltă insuficiență venoasă cronică pe perioada sarcinii.

RECOMANDĂRI PENTRU PERIOADA SARCINII ȘI POST SARCINĂ

Este indicată o consultație la medicul chirurg vascular (care sa includă obligatoriu și ecografia Doppler venoasă) în fiecare trimestru de sarcină și la două luni postnatal.

Dacă este necesară o intervenție pentru tratarea varicelor, în prezent, datorită tehnologiei avansate și metodelor moderne minim-invazive, nu mai este practic nevoie de perioadă de recuperare după tratamentul varicelor.

Indiferent dacă varicele sunt o problemă estetică sau funcțională, noi vă putem oferi o gamă largă de soluții.

SCREENING TROMBOZĂ VENOASĂ

  • PERIOADA SARCINII sau a TRATAMENTELOR HORMONALE (inlcusiv anticoncepționalele)
  • PERIOADA DE DUPĂ OPERAȚII MAJORE
  • PERIOADA DE DUPĂ TRAUMATISME (fracturi, lovituri etc)

În toate cazurile de mai sus pot apărea perturbări ale circulației sângelui, iar odată cu acestea crește riscul apariției de cheaguri.

! O programare la un medic specializat pe chirurgie vasculară pentru un consult și o ecografie doppler poate depista la timp riscul sau existența unei tomboze venoase, iar măsurile pe care le poți lua din timp de vor ajuta să previi probleme majore!

ECHIPA NOASTRĂ

SPECIALIȘTII NOȘTRI

Specialiști cu experiență, grijă și respect pentru pacienți
v3

Dr. Nicola ROICOV

Chirurgie vasculară

ORAR

Prețuri

! Serviciile, prețurile și orarul medicilor pot suferi modificări sau pot conține erori. Pentru a avea informațiile actualizate în vederea unei programări, este necesar să solicitați în prealabil informații confirmate de la recepție, fie telefonic, fie pe e-mail.

! Serviciile nu sunt decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate.