Feminence Medical Center

Accesul la cursuri se face în baza biletului de intrare la expoziție.

“Vă invit să participați la prezentările pe care eu și alți colegi din echipa noastră de la Feminence Medical Center le vom avea în cadrul KINDER EXPO. Vom aborda o serie de teme foarte importante legate de SARCINĂ și NAȘTERE, care să vă ajute ca MIRACOLELE ce se “întâmplă” femeii în aceste perioade să devină momente de bucurie, de normalitate și nu de suferință.”

Kinder Expo e primul târg cu vânzare organizat in Timișoara în ultimii ani, dedicat gravidelor, nou-născuților și copiilor.

Târgul se va desfășura în perioada 17-19 mai în Timișoara la Centrul Regional de Afaceri Timișoara al CCIAT.

În cadrul târgului vor fi o serie de cursuri care îți vor oferi acces direct la cele mai utile informații cu privire la nașterea, îngrijirea și dezvoltarea bebelușilor.

Dr. MARIANA CIUPA
MEDIC PRIMAR OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE
Fondator Feminence Medical Center
feminence medical center

Temele și vorbitorii

Gazda evenimentului

Dr. Mariana CIUPA

Medic primar obstetrică-ginecologie Fondator Feminence Medical Center

Dr. Mariana Ciupa va prezenta:

O NAȘTERE, 5 OPȚIUNI
feminence medical center

Dialog cu colegii care vor prezenta:

Ce urmează după sarcină: primele controle medicale la copii
Dr. Andrei MUNTEANU

Medic Specialist Pediatrie

feminence medical center
Cum gestionăm provocările alăptării
Poți schimba lumea cu o atingere, terapia craniosacrală

Adina BRĂNICI

Consultant lactație certificat internațional IBCLC

feminence medical center
Susținerea sănătății emoționale în sarcina și după naștere
Alina BÂRCĂ

Educator prenatal Lamaze, Spinning Babies, Microbirth, asistent medical, doulă

feminence medical center

Înscrierea se poate face până cel târziu

17 Mai 2024

REZERVĂ-ȚI LOCUL ACUM!


  Nr. de persoane care vor particpa* (poate participa si partenerul, dar te rugam sa precizezi mai jos 1 sau 2 persoane, pentru ca locurile sunt limitate!)

  Nu facem spam! Pe acest e-mail vei primi doar confirmarea rezervării locului, materiale utile legate de acest eveniment sau legate de alte teme conexe lui.

  Prin trimiterea acestui formular ești de acord cu stocarea și procesarea datelor tale conform Politicii de confidențialitate și cu Termenii și condițiile acestui site web.

  * Dacă întâmpini probleme la înscriere sau la intrarea la webinar, contactează-ne la nr. 0758.253.544 sau scrie-ne pe adresa hello@feminence.ro

  feminence medical center

  CE SPUN PACIENTELE DESPRE NOI

  Imi amintesc și acum cu multe emoții momentul în care am aflat ca sunt însărcinată de parcă ar fi fost ieri. De îndată ce am împărtășit minunata veste și mamei mele, mi-a recomandat să îmi fac o programare la doamna doctor la care obișnuiește ea să meargă și de care este extrem de mulțumită, aceasta fiind desigur doamna Dr. Ciupa.
  Am ales-o pe doamna doctor prin recomandare. Este un medic blând, care îți transmite încredere și care are foarte multă răbdare. Deși mi-am dorit să nasc natural, mi-a fost puțin frică, dar doamna doctor mi-a dat curaj, mi-a spus ca voi naște așa cum îmi doresc. Doamna doctor este o persoană foarte caldă și este un medic așa cum eu nu am mai întâlnit.
  Primul contact cu doamna doctor a fost wow, deși purtam măști am simțit căldura din ochii dumneaei; mi-a dat siguranța de a mai avea un copil. În gândul meu mi-am spus că totul este bine și cu dumneaei voi continua începutul poveștii până la sfârșitul ei. Pe parcursul efectuării ecografului auzeam doar că totul este perfect.
  Sunt fericita mămică a unei fetițe ce abia a împlinit 10 zile de viață afară din burtică. O mare parte din fericire o datorez dnei dr. Mariana Ciupa și echipei ei care m-a asistat și susținut să am o naștere naturală după un travaliu prelungit (18 ore). Cred că a contat enorm încrederea în profesionalismul și umanitatea dnei. dr. Mariana Ciupa.