Feminence Medical Center

Alimentația optimă după naștere

Alimentația optimă după naștere

învață cum să revii la greutatea optimă, dar și să ai o alimentație cât mai potrivită

După naștere, corpul tău trece prin alte transformări, fiind etapa în care revine la “normal”. Este o periodă în care o alimentație potrivită te poate ajuta foarte mult, atât să-ți recâștigi silueta, dar și să acumulezi toate vitaminele și nutirenții necesari pentru bebe în perioada alăptării sau pentru corpul tău în primele luni sau chiar ani după naștere.

Alimentația optimă după naștere

CE VEI ÎNVĂȚA LA CURS

Partea 1, cea TEORETICĂ:
 • De ce contează atât de mult alimentația în perioada alăptării
 • Recomandări nutriționale pentru mame
 • Aportul caloric în alăptare
 • Am voie să slăbesc în perioada alăptării?
 • Colicii și alăptarea
 • Cum reducem grăsimile saturate, zahărul și sarea
 • Riscul de a crește în greutate după naștere
 • Recomandări pentru planificarea meselor în perioada de după naștere
 • Ce alimente și băuturi limităm sau evităm
 • Ce suplimente luăm
 • Farfuria sănătoasă după naștere
Partea 2, cu exemple PRACTICE:
 • Idei de mese
 • Idei de gustări
 • Cum planificăm mesele
Alimentația optimă în sarcină

BENEFICII MAJORE

Participând la curs vei știi cum să ai grijă de alimentația ta după naștere

Vei știi ce ai de făcut pentru a scădea în greutate

Îți vei oferi ție și micuțului tău cel mai frumos cadou: o alimentație sănătoasă pentru o dezvoltare sănătoasă.

Vei fi un exemplu pentru familia ta implementând un stil de viață sănătos, pe care apoi copilul tău să îl va prelua în viața lui.

Toți participanți primesc pe e-mail și un set complet de materiale cu informații utile discutate la curs.

Alimentația optimă în sarcină

Informații despre curs

Alimentația optimă în sarcină

ÎNSCRIE-TE ACUM, LOCURILE SUNT LIMITATE!

Curs Alimentația optimă în sarcină

TRAINER CURS

Ramona RADOVANCOVICI

NUTRIȚIONIST certificat Mac Nutrition Uni, Diplomă în Nutriție Avansată nivel 5

Bună, numele meu este Ramona Radovancovici, sunt nutritionist certificat și am o abordare diferită a nutriției.

Propriile mele lupte cu mâncarea m-au ajutat să merg pe această cale a nutriției și să devin nutritionist. Știu cât de descurajator este să simți că te străduiești din răsputeri să mănânci sănătos, însă nimic nu se leagă si ajungi din nou în același loc, cu multe frustrări, multă vină și rușine.

 

Sunt aici să îți arăt că există o altă cale. Lucrul cu mine și experiența cu clientele mele mi-au arătat că este o altă cale, cea în care implementarea unui stil de viață sănătos poate fi o normalitate. Poți face pace cu farfuria, îți poți îmbunătăți relația cu mâncarea în orice etapă a vieții în care ești în prezent, poți face pace cu propriul corp și împreună îți arăt cum poti avea obiceiuri sănătoase pentru tine care să devină ulterior parte din viața ta.

 

Misiunea mea personală este să ajut femeia în fiecare etapă a vieții ei să aibă mai multă grijă de ea, fără a apela la restricții, fără a crede în mituri alimentare, ci prin prin a-i arăta că este demnă, că poate adopta obiceiuri sănătoase și poate fi acea femeie sănătoasă la care visează, atât pentru ea, cât și pentru copiii ei.”

Curs Alimentația optimă în sarcină

TESTIMONALE

A. este o clientă cu care colaborez și în prezent. Toată viața ei matură și-a petrecut-o din dietă în dietă. Acum suntem în etapa în care treptat implementăm noi obiceiuri și reducem kilogramele acumulate în perioada sarcinii.

E. este o clientă cu care am lucrat pentru a dobândi noi obiceiuri sănătoase pentru familia ei, ea având și un copil mic. În jurul vârstei de 2 anișori, copiii încep să refuze anumite alimente și am încurajat-o să îi ofere copilului ei în continuare în farfurie alimente pe care le refuză, pentru că ulterior va reveni la acele alimente. Făcând așa, nu îi restrângem varietatea alimentară copilului.
Este o greșeală frecventă întâlnită în această etapă, copilul refuză alimente, iar părintele este dispus să îi ofere doar acele alimente pe care copilul le accepta.

L. este o clientă care m-a contactat îngrijorată pentru băiatul ei adolescent, luase multe kilograme în ultimele luni și nu mai știa ce să facă. I-am recomandat un model de farfurie potrivit pentru băiatul ei, astfel încât și el să se descurce singur cu mesele
când mama era plecată la serviciu (lucre 2 zile cu 2 zile libere). Am încurajat-o să îi arate suportul în tot acest timp, să fie un lucru în echipă, băiatul să simtă în tot acest timp susținerea familiei și să nu îl preseze. De asemenea i-am explicat mitul legat de
metabolismul lent și metabolismul rapid și cum poate să crească activitatea copilului
din zi.

N. este o clientă cu care am lucrat pe partea de slăbire și implementarea unui stil de viață sănătos. Mereu era în cercul de luni mă apuc de dietă și cu pași mărunți, potriviți ei, am făcut progrese pe partea de mentalitate și suținere a unei alimentații echilibrate.