Feminence Medical Center

Curs de puericultură

CURSURI

Curs de puericultură

Feminence Medical Center împreună cu specialista noastră Alina BÂRCĂ, asistent prenatal, educator prenatal si doula organizează cursuri de puericultură. Cu această ocazie veți afla tot ce trebuie să știți despre îngrijirea, dar și nevoile bebelușului.
Temele de discuție ale cursului sunt:

Ia-ți partenerul și participați împreună la un curs care să vă răspundă la multele întrebări și care să vă dea încredere că sunteți pregătiți pentru întâmpinarea lui bebe.

La cerere, se eliberează și atestat de puericultură.

Alina BÂRCĂ

Puericultură, Spinning Babies, Masaj bebeluș

Bună, sunt Alina Bârcă și iubesc din toată inima ceea ce fac la Nașteri cu Suflet.

Sarcina și cele trei nașteri mi-au întors toată lumea cu susul în jos și mi-au reașezat-o pe coordonate complet noi, pe care nu mi le-aș fi putut imagina niciodată.

Am studiat Istorie-Arheologie dar am ajuns să îmi fac profesie din pasiunea pentru Naștere: întâi ca membru fondator și educator prenatal la Asociația NaturNatal, apoi ca fondator Nașteri cu Suflet.

Sunt 7 ani de când pasiunea asta mă ține în priză citind și studiind zilnic, mergând la cursuri și specializări, informându-mă despre studii și noi descoperiri.

Sunt educator Spinning Babies certificat, educator prenatal, doula – însoțitoare la naștere și viitoare asistentă medicală. Țin cursuri de puericultură, alăptare, îngrijirea bebelușului, Lamaze, diversificare și singurul curs Spinning Babies din România – pentru confort în sarcină și naștere.