Feminence Medical Center

Pilates

Pilates

PRENATAL, POSTNATAL sau pentru oricine dorește

Pentru cine

Te poți înscrie la orice vârstă, indiferent de condiția fizică:

 • în perioada sarcinii (cu consultarea prealabilă a medicului tău ginecolog)
 • post sarcină (cu consultarea prealabilă a medicului tău ginecolog)
 • fără legătură cu sarcina, ca hobby

DETALII

Ofertă preț promoțional:

Beneficiați acum de un abonament la preț promoțional, 5 sesiuni la preț de 4 sesiuni, cu o reducere de 70 de lei.

ABONAMENT 4+1 GRATIS

350 lei   280 lei

* se achită înainte de sesiune la recepție, cash sau cu cardul

1 Sesiune

70 lei

PARTICIPAREA la fiecare sesiune se face NUMAI PE BAZĂ DE PROGRAMARE PREALABILĂ:

PILATES PRENATAL
descriere și beneficii

Perioada sarcinii este una specială pentru fiecare femeie, prin miracolul care “i se întâmplă”, chiar dacă fiecare sarcină are particularitățile ei.

Corpul tău e în transformare. Are nevoie de susținere pentru a face față greutății suplimentare, iar exercițiile de pilates te ajută la întărirea și creșterea flexibilității zonei centrale:

 • mușchii abdominali
 • mușchii pelvieni
 • mușchii spatelui

… adică exact grupele musculare cele mai solicitate în timpul travaliului și a nașterii.

Te poți înscrie la orice vârstă, indiferent de condiția fizică, pe perioada sarcinii, cu consultarea prealabilă a medicului tău ginecolog.

BENEFICII

√ Relaxare, tonus muscular și emoții pozitive. Sesiunea de pilates este un antrenament revigorant pentru corp și minte. Îl poți face fără a fi mare sportivăJ. Te ajută să te relaxezi și să transmiți bebelușului tău emoții pozitive.

√ Controlul respirației. Elementul cheie în timpul antrenamentului este controlarea respirației. Învățăm să respirăm corect, creștem aportul de oxigen și făcând din asta o rutină, orele de travaliu vor avea o altă culoare.

Cunoști femei aflate în aceeași situație. Este incredibil cât de mult ajută să împărtășești gândurile, temerile, preocupările caracteristice acestei perioade cu persoane care umblă “în aceeași papuci” ca tine.

√ Zâmbetul. În tot ceea ce facem, zâmbetul ne însoțește.

√ Facem poze. Dacă vrei (nu te obligă nimeniJ), în fiecare săptămână îți alegi o ținută în care tu te simți cea mai frumoasă viitoare mămică din lume, iar pozele pe care le vom face le vei avea pentru totdeauna, să revezi creșterea graduală a minunii din burtică.

PILATES FOR ALL
descriere și beneficii

CINE POATE PARTICIPA

Orice femeie, indiferent de vârstă și de condiția fizică:

 • post sarcină (cu consultarea prealabilă a medicului tău ginecolog)
 • fără legătură cu sarcina, ca hobby

Metoda Pilates face parte din sistemul exercițiilor cunoscute astăzi sub denumirea de „mat work”, adică exerciții realizate pe saltea. 

Obiectivul metodei este:

√ obținerea unui echilibru muscular

√ fortificarea mușchilor slăbiți

√ relaxarea mușchilor contractați..

BENEFICII

Îmbunătățirea controlului asupra propriului corp

√ Creșterea forței și a flexibilității corpului, protejând astfel articulațiile și în special coloana vertebrală

√ Reeducarea posturală. Pe parcursul zilei suntem predispuși să adoptăm posturi greșite, în special când petrecem o mare parte din zi în picioare sau pe scaun, la birou. Prin sesiunile de Pilates se elimină tensiunile musculare și articulare, ajutând la corectarea poziției.

√ Concentrarea și atenția în prezent. Lăsăm gândurile departe și aducem atenția asupra corpului.

√ Respirație corectă. O sesiune de pilates relaxează și detensioneaza sistemul nervos, punând accent pe respirația completă și corectă, care crește durata de viață, mărind gradul de conștientizare al fiecărui moment din zi.

√ Auto-îngrijire. Dacă ești proaspătă mămică, practicarea Pilates-ului postnatal este una dintre cele mai bune forme de auto-îngrijire pe care o poți face. Chiar dacă te simți prea obosită pentru a face exerciții fizice, vei constata că la finalul ședinței, vei fi mai energică și cu o dispoziție superioară celei cu care ai început.

Alte beneficii importante asociate:

√ te ajută să slăbești

√ îți îmbunătățeste capacitatea cardiorespiratorie

√ tonusul muscular se reface, inclusiv la nivelul mușchilor abdominali

√ nivelul de energie crește

√ starea de bine se îmbunătățește

√ îndepărtează stresul

Agneta NOVAC

TRAINER PILATES
Instructor certificat de Pilates Matwork, cu experiență de 6 ani în practicarea metodei Pilates cu gravide

Sunt mămica unei fetițe minunate de 7 ani, pe nume Ilaria. Din momentul în care a apărut ea în peisaj, la fel ca multe alte gravide, am devenit conștientă privind alimentația mea, privind bunăstarea mea fizică și psihică, care se transmit în mod direct către minunea ce se dezvoltă în interior.

Am născut și a dat peste mine tăvălugul de trăiri și emoții caracteristice, despre care nu e momentul să povestim acum. Ceea ce contează este că în acea perioadă mintea mea lucra în fundal: ce fain ar fi dacă ar exista un curs pentru gravide, cu exerciții adaptate, cu mediu plăcut, cu atmosferă relaxantă, unde gravidele să cunoască alte persoane în aceeași situație și unde să te primească cineva cu drag, cu un zâmbet și cu înțelegere? Cineva care să îți facă cunoștință cu celelalte participante și să îți creeze amintiri făcând poze săptămânal.

I-am spus ideea d-nei Ciupa, cu care am născut și care a fost încântată și m-a susținut să mă apuc de treabă căci sigur vor fi doritoare.

Cu mare bucurie am observat că reușesc să transmit gravidelor starea de bine pe care mi-o doresc.

Dar sesiunile de pilates sunt de un real folos și pentru perioada post-naștere și evident pentru orice femeie care dorește să se bucure de mișcare, de relaxare, de stare de bine.

Curs de alăptare

ÎNSCRIE-TE ACUM, LOCURILE SUNT LIMITATE!

ÎNSCRIE-TE ACUM

completează formularul de înscriere

formular de înscriere


   

  Alege cursul la care dorești să participi:

  Prin trimiterea acestui formular ești de acord cu stocarea și procesarea datelor tale conform Politicii de confidențialitate și cu Termenii și condițiile acestui site web.