Feminence Medical Center

Poziționarea optimă a bebelușului în uter

POZIȚIONAREA OPTIMĂ A BEBELUȘULUI ÎN UTER

workshop cu tehnici pentru o pozitionare optimă care să facă nașterea ușoară

Dacă te pregătești pentru o naștere naturală, trebuie să știi că poziția pe care o are bebelușul în uter este importantă la naștere. O poziție problematică poate lungi travaliul și poate face experiența  nașterii mai dureroasă. Uneori se ajunge chiar la cezariană.

Chiar dacă bebelușul este cu capul în jos, contează foarte mult și care este poziția corpului în raport cu corpul mamei. Asigură-te că bebelușul tău este bine poziționat în uter încă din timpul sarcinii.

La acest workshop vei învăța tehnici practice care să ajute la poziționarea optimă a bebelușului tău înainte de naștere.

POZIȚIONAREA OPTIMĂ A BEBELUȘULUI ÎN UTER

CE VEI ÎNVĂȚA LA CURS

Despre anatomia sarcinii și cum o impactează viața noastră de zi cu zi
Exerciții pentru echilibrarea pelvisului și a musculaturii
POZIȚIONAREA OPTIMĂ A BEBELUȘULUI ÎN UTER

BENEFICII MAJORE

Înțelegerea anatomiei sarcinii și a nașterii și cum este impactată de postura și de mișcările pe care le facem în viața de zi cu zi.

Echilibrarea corpului pentru naștere – pentru o sarcină fără dureri

Poziționarea optimă a bebelușului pentru naștere – un pelvis echilibrat înseamnă un bebeluș bine poziționat pentru naștere

POZIȚIONAREA OPTIMĂ A BEBELUȘULUI ÎN UTER

Informații despre curs

POZIȚIONAREA OPTIMĂ A BEBELUȘULUI ÎN UTER

ÎNSCRIE-TE ACUM, LOCURILE SUNT LIMITATE!

Curs POZIȚIONAREA OPTIMĂ A BEBELUȘULUI ÎN UTER

TRAINER CURS

Alina BÂRCĂ

Nașteri cu Suflet, asistentă medicală, doulă, educator prenatal Lamaze, Spinning Babies și Microbirth, instructor de masajul bebelușului.

Sunt fostă sportivă de performanță și am născut natural de trei ori. Înainte de prima sarcină încă făceam sport în mod frecvent. Acest lucru m-a ajutat să am parte de o sarcină fără niciun fel de dureri sau de neplăceri specifice sarcinii.

Însă travaliul a durat mult.

La a doua și la a treia sarcină au apărut mici dureri la nivelul pelvisului. Aflasem de Spinning Babies în a doua sarcină, am răsfoit site-ul lor și am făcut câteva exerciții. În 2016 am mers în Olanda la un workshop. A fost dragoste la prima vedere!

Logica și simplitatea anatomiei nașterii și metodele de aplicare a unor soluții simple și eficiente pentru o naștere ușoară m-au captivat imediat.

Am aplicat chiar eu tehnicile și exercițiile în a treia mea sarcină. Am născut în 3 ore, comparativ cu prima naștere, care durase 17 ore.

În 2019 am devenit educator Spinning Babies, iar de atunci am ajutat sute de femei să se folosească de exerciții în sarcină și la naștere.

Ca doula la naștere am avut ocazia să văd cât de eficient este Spinning Babies în momentele cele mai importante.

De asemenea am avut multe succese în a ajuta la întoarcerea bebelușilor cu capul în jos pentru naștere.

Curs POZIȚIONAREA OPTIMĂ A BEBELUȘULUI ÎN UTER

TESTIMONALE

”Bebe nu s-a întors și medicul mi-a zis că îmi face cezariană dacă nu se întoarce. În ultima lună am făcut Spinning Babies în fiecare zi iar bebe s-a întors. Am născut natural!”
”Nu mi-aș fi imaginat că o să scap de durerea de pelvis după 3 zile de exerciții. Spinning Babies e genial!”
”N-am apucat să fac exercițiile în fiecare zi ,dar tot am scăpat de durerea de spate. Mulțumesc pentru ajutor, Alina!”
”Credeam că pentru Spinning Babies trebuie să ai condiție fizică și flexibilitate. M-a surprins că nu e nevoie de asta. E atât de simplu și de eficient!”