Feminence Medical Center

Pregătire pentru cezariană

Pregătire pentru cezariană

pregătește-te cu tot ce trebuie să știi pentru nașterea prin cezariană
Pregătire pentru cezariană

Informații despre curs

Pregătire pentru cezariană

ÎNSCRIE-TE ACUM, LOCURILE SUNT LIMITATE!

Pregătire pentru cezariană

TRAINER CURS

Alina BÂRCĂ

Nașteri cu Suflet, asistentă medicală, doulă, educator prenatal Lamaze, Spinning Babies și Microbirth, instructor de masajul bebelușului.

Primul meu contact cu educația prenatală l-am avut la finalul lui 2012, când eram însărcinată cu primul copil.

M-am pregătit întreaga sarcină pentru acel moment în care aveam să-mi țin bebelușul în brațe. Tot ce am citit și exersat în sarcină mi-a dat încredere în corpul meu și mi-a trezit puterea de a face alegeri informate.

Am născut natural de trei ori, fără anestezie, și am văzut din propria experiență că suntem făcute pentru a da naștere. Totodată mă bucur că trăim în vremuri în care și mama și bebelușul pot primi ajutor atunci când nașterea nu decurge conform așteptărilor.

Pentru că am dorit să aduc această cunoaștere și altor femei, mi-am făcut formarea ca educator prenatal Lamaze, Spinning Babies și Microbirth. De asemenea sunt și asistentă medicală și instructor de masajul bebelușului.

”M-au ajutat enorm exercițiile de respirație de la curs. În travaliu nu m-aș fi descurcat fără ele. Travaliul a fost lung dar m-am descurcat bine.”
Alina este atât de caldă și liniștitoare încât emană o energie calmă molipsitoare.
În prima sarcină nu m-am pregătit și mi-a fost greu la naștere. În a doua sarcină am fost la cursul Alinei și m-a ajutat foarte mult.
”Alina ne-a ajutat pe amândoi să scăpăm de frica de naștere. Soțul meu nu a vrut să vină la curs dar apoi s-a felicitat că a venit.”