Feminence Medical Center

Pregătire pentru travaliu șI naștere

Pregătire pentru travaliu șI naștere

tehnici specifice pentru un travaliu și o naștere mai ușoare

Indiferent cum și unde naști, experiența respectivă va rămâne cu tine pentru tot restul vieții. Oferă-ți o poveste de naștere frumoasă!

Acest workshop îți oferă instrumentele practice pentru a ști cum să respiri și ce poziții de confort să alegi în timpul travaliului, pentru a deveni cât mai încrezătoare și a avea o naștere cât mai ușoară.

 

CURSURI PENTRU PERIOADA SARCINII

CE VEI ÎNVĂȚA LA CURS

Informații teoretice legate de travaliu
Pregătire practică pentru naștere
CURSURI PENTRU PERIOADA SARCINII

BENEFICII MAJORE

Reducerea fricii și anxietății – înțelegerea travaliului și a nașterii scade teama de necunoscut

Relaxare și gestionare eficientă a travaliului – exersăm împreună poziții de naștere și respirații, exact ca în travaliu

Încredere și putere – vei merge încrezătoare la maternitate și vei fi pregătită pentru naștere

PREGĂTIRE PENTRU TRAVALIU ȘI NAȘTERE

Informații despre curs

PREGĂTIRE PENTRU TRAVALIU ȘI NAȘTERE

ÎNSCRIE-TE ACUM, LOCURILE SUNT LIMITATE!

Curs Pregătire pentru travaliu șI naștere

TRAINER CURS

Alina BÂRCĂ

Nașteri cu Suflet, asistentă medicală, doulă, educator prenatal Lamaze, Spinning Babies și Microbirth, instructor de masajul bebelușului.

Primul meu contact cu educația prenatală l-am avut la finalul lui 2012, când eram însărcinată cu primul copil.

M-am pregătit întreaga sarcină pentru acel moment în care aveam să-mi țin bebelușul în brațe. Tot ce am citit și exersat în sarcină mi-a dat încredere în corpul meu și mi-a trezit puterea de a face alegeri informate.

Am născut natural de trei ori, fără anestezie, și am văzut din propria experiență că suntem făcute pentru a da naștere. Totodată mă bucur că trăim în vremuri în care și mama și bebelușul pot primi ajutor atunci când nașterea nu decurge conform așteptărilor.

Pentru că am dorit să aduc această cunoaștere și altor femei, mi-am făcut formarea ca educator prenatal Lamaze, Spinning Babies și Microbirth. De asemenea sunt și asistentă medicală și instructor de masajul bebelușului.

Curs Pregătire pentru travaliu șI naștere

TESTIMONALE

”M-au ajutat enorm exercițiile de respirație de la curs. În travaliu nu m-aș fi descurcat fără ele. Travaliul a fost lung dar m-am descurcat bine.”
Alina este atât de caldă și liniștitoare încât emană o energie calmă molipsitoare.
În prima sarcină nu m-am pregătit și mi-a fost greu la naștere. În a doua sarcină am fost la cursul Alinei și m-a ajutat foarte mult.
”Alina ne-a ajutat pe amândoi să scăpăm de frica de naștere. Soțul meu nu a vrut să vină la curs dar apoi s-a felicitat că a venit.”