Feminence Medical Center

Dr. Mariana CIUPA

Dr. Mariana CIUPA

Medic primar obstetrică-ginecologie

Dr. Mariana CIUPA Medic primar obstetrică-ginecologie Sunt dr. Mariana Ciupa, medic primar obstetrică-ginecologie. Am deschis clinica NewLife în urmă cu un deceniu, pornind de la conceptul “o naștere blandă transformă lumea“. Viziunea mea a fost de a transforma tot ceea ce ține de naștere într- o altă abordare, care să ofere un start blând în […]

Book an Appointment

Dr. Mariana CIUPA

Medic primar obstetrică-ginecologie

Sunt dr. Mariana Ciupa, medic primar obstetrică-ginecologie. Am deschis clinica NewLife în urmă cu un deceniu, pornind de la conceptul “o naștere blandă transformă lumea“. 

Viziunea mea a fost de a transforma tot ceea ce ține de naștere într- o altă abordare, care să ofere un start blând în viață nou- născuților, cât și o stare de bine și de siguranță mamei.

După 10 ani, scriem un nou capitol. Am crescut și ducem povestea mai departe, NewLife se transformă în Feminence Medical Center .

Totul este construit aici pentru a oferi STAREA DE BINE care să permită oricărei femei să se simtă specială, să se bucure cu adevărat de miracolele cu care a fost binecuvântată .

Cred cu tărie că nu există profesionalism fără să pui suflet, cred că formarea continuă e parte din munca noastră și că orice clinică de succes are în spate o echipă de oameni dedicați. Vă aștept să ne treceți pragul și să îi cunoașteți.