Feminence Medical Center

Dr. Corina-Alexandra DUD

Dr. Corina-Alexandra DUD

Obstetrică- Ginecologie

"Fă-ţi datoria oricând. Întotdeauna va fi cineva care să te vadă: tu însuţi."

Mă preocupă sănătatea femeii în mai multe etape ale vieții. Am o expertiză bogată în diagnosticarea și tratarea unei game largi de afecțiuni din sfera ginecologiei, de la cele comune la cele mai complexe.

Simt permanent dorința de “a fi mereu la curent “ cu noutățile din domeniu, dorința de perfecționare și învățare prin participarea la numeroase cursuri și congrese de specialitate în străinătate.

Sunt pasionată de motociclism și sporturi de iarnă, alergat și plimbări cu bicicleta.

Medic primar

Obstetrică- Ginecologie

Tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată

Laparoscopie ginecologică

Obstetricală și ginecologică

Histeroscopie

Supraspecializare în evaluarea și managementul infertilității de cuplu.
Experiența de peste 10 ani de practică în mediu de spital, cu gestionarea marilor urgențe și a cazurilor limită în specialitatea obstretică-ginecologie, activitate medicală ce implică supravegherea sarcinii (normale sau cu risc crescut), respectiv diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor asociate sarcinii, precum și în supravegherea evoluției fătului și a impactului patologiei asociate asupra evoluției fetale.
Asistență de specialitate atât la nașterea naturală, cât și la cazurile care necesită operație cezariană, cu atenția deosebită la nevoile si dorințelor pacientelor (suport continuu atât pe perioada sarcinii, cât și la naștere).

Engleză

Italiană