Feminence Medical Center

Plata & Livrarea

Modalități de plată

PREȚURI

Pentru Categoria Servicii, prețurile sunt afișate pe pagina din site-dedicată serviciul respectiv, iar pentru produsele educaționale sau de altă natură, prețurile sunt afișate pe pagina dedicată fiecărui produs, din secțiunea „Shop”.

Prețul produselor comandate este cel afișat la data plasării comenzii și reprezintă prețul final.

Prețul imprimat pe factură este același cu cel transmis sau afișat în momentul confirmării comenzii, incluzând eventualele discount-uri de care clienții pot beneficia și care vor fi evidențiate ca atare.

MODALITĂȚI DE PLATĂ și FACTURARE

Toate plățile se vor efectua în lei.

  1. Pentru Serviciile prestate de Specialiști, plata se va efectua prin transfer bancar online, în contul NEW LIFE MEDICAL S.R.L. Clientul va primi toate detaliile necesare în momentul în care optează pentru această categorie de Servicii.
  2. Pentru produsele din pagina „Shop”, plata se efectuează online cu cardul, prin intermediul operatorului de plăți NETOPYA PAYMENTS, urmând pașii și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării acesteia.

Pentru a vă informa cu privire la politica de confidențialitate a acestui operator, puteți accesa https://netopia-payments.com/politica-de-confidentialitate/ .

NEW LIFE MEDICAL S.R.L.  nu este în niciun fel responsabilă pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul operatorului de plată inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferit utilizând sistemul de plată cu cardul sau prin transfer online.

NEW LIFE MEDICAL S.R.L. va emite Clientului o factură fiscală pentru produsele achiziționate de pe site, scop în care Clientul va furniza toate informațiile necesare, cerute de-a lungul procesului de comandă.

Livrarea

După efectuarea cu succes a plății, Clientul va primi pe e-mail confirmarea acesteia, cât și detalii și instrucțiuni precise privind modalitatea prin care va intra în posesia produselor  comandate.

Pentru produsele digitale achiziționate (webinarii, cursuri, etc.), la momentul plasării comenzii, Clientul își exprimă acordul prealabil expres pentru achiziționarea produselor respective. Clientul declară că înțelege și confirmă faptul că după livrarea completă a produselor de această natură, nu mai beneficiază de dreptul de retragere potrivit art. 16 lit. a) din O.U.G 34/2014, deoarece serviciile prestate sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Serviciile se consideră prestate complet la momentul la care vă sunt transmise materialele comandate, respectiv la momentul la care aveți acces la conținutul comandat.

Pentru produsele fizice, Clientul le va primi prin intermediul unui serviciu de curierat. Va putea vizualiza toate informatiile necesare legate de transport (inclusiv cele legate de prețul transportului) înainte de confirmarea comenzii, iar ulterior va fi informat în legătură cu statusul comenzii.