Feminence Medical Center

Psihologie

Specialități

Psihologie

O paletă largă de servicii de diagnostic și investigații de psihologie, beneficiind de medici foarte bine pregătiți și de aparatură de ultimă generație.
Păstrarea echilibrului emoțional sau la regăsirea echilibrului emoțional

Această secțiune de intervenție oferă șansa părinților copiilor și adolescenților de a cunoaște modul  de interiorizare a lumii și vieții de către aceștia. Tiparul de atașament reprezintă un mod de relație a copilului cu părinții și reprezintă poarta copilului către relații armonioase cu ceilalți.

Mai mult decât atât, la vârsta adolescenței când atenția adolescentului se îndreaptă spre modele de identificare cu ceilalți, grupul de covârstnici, devine provocatoare distanța pe care aceștia o înregistrează față de părinți.

Familiarizarea părintelui, dar și a copilului cu modele de lucru accesate în relațiile cu ceilalți oferă o resursă indispensabilă pentru conservarea unor relații reciproc avantajoase părinte-copil.

În intervalul de timp oferit de primul an de viață, plasticitatea neuronală este cea mai permeabilă având în vedere etapele dezvoltării ulterioare. Acest lucru  presupune necesitatea ca după naștere să asigurăm bazele unei dezvoltări armonioase. În acest context, încă din primul an de viață pot fi detectate anumite reacții sau tipare de comportament care, identificate precoce, dau șansa atât copilului cât și adultului care îl îngrijește să intervină oportun și să influențeze parcursul dezvoltării emoționale a bebelușului. Evaluarea are în vedere următoarele aspecte:

  -Modul de reacție al copilului la stimuli

  -Felul interacțiunii

  -Achizițiile realizate (gradul de dezvoltare)

  -Toleranța la frustrare etc

ECHIPA NOASTRĂ

SPECIALIȘTII NOȘTRI

Specialiști cu experiență, grijă și respect pentru pacienți
v3

Dr. Maria Ancuța GURZA

Psihologie

ORAR

Prețuri

! Serviciile, prețurile și orarul medicilor pot suferi modificări sau pot conține erori. Pentru a avea informațiile actualizate în vederea unei programări, este necesar să solicitați în prealabil informații confirmate de la recepție, fie telefonic, fie pe e-mail.

! Serviciile nu sunt decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate.